Najnovšie recenzie zo sekcie Varné dosky
Ľahko sa čistí a dobre to vyzerá.
Dizajnovo vyzera pekne aj ovladanie je jednoduche. Vykon, som myslel ze bude trosku lepsi. Hovorim to len kvoli tomu ,ze porovnavam staru varnu dosku Whirpool s tou novou. Inac by som to asi nepostrehol. Cena zodpoveda kvalite produktu.
Dakujem.
- rýchle nastavenie ohrevu. Jedným dotykom nastavím napríklad číslo 8, nemusím 8x kliknúť na ikonku plus. Zámerne som si vyberala dosku podľa ovládacieho panela
- hob2hood - ešte neotestované
- možnosť spojiť 2 varné zóny do jednej
- jednoduchá inštalácia
- power boost zovrel 0.2l vody v malom hrnci priam za 30 sekund. MEGA!
- ,
- ,
ešte je v krabici
- rýchly, výkonný varný panel
- tichší ako starší model
Oproti predchádzajúcemu modelu Electrolux viacero vylepšení a funkcií. Starší kus je stále funkčný.
- kvalitný produkt,plná spokojnosť,splnil moje očakávanie
Túto varnu dosku som si vybrala na základe testu a nesklamala má.
- Nemám čo vytknúť
- Je super.
- Som spokojný, porovnať neviem.
Uvidime, je tam 800W a 2000W teleso, nabeh tepla hned.
- pekny dizajn a kvalitne spracovanie.
Ešte som tovar nevyskúšala, ešte nie je zapojený, pred montážou som zistila iba jeho funkčnosť, dúfam, že po zapojení budem spokojná. Ale mám dobré skúsenosti s touto značkou pri iných produktoch /práčka/
Vyberali sme podľa recenzií.
- Pripojenie na 230V
- Jednoduchá obsluha
- Kvalitný výrobok
dost hlucne, na zaciatku mierne pisklavy zvuk
Výkon,dizajn,ovládanie mmax.spokkojnosť za výhodnú cenu.
- Dobrá kvalita, pekný vzhľad , všetko OK
Veľmi zlý dotyk je na turbe (P), veľmi slabá signalizácia ukončenia časovaného varenia (tri krát slabopočuteľne pípne a to je všetko) , rovnako sa nám zdá že aj turbo je slabé a pomalé
Šikovná doska za dobrú cenu 12 rokov som mala takú istú len staršiu verziu a bola som s ňou spokojná len bohužiaľ som ju rozbila tak som hľadala niečo podobné a na doporučenie brata , ktorý má presne takú istú a je s ňou veľmi spokojný. Jednoduché ovládanie samozrejme rýchly ohrev.
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »