Najnovšie recenzie zo sekcie Varné dosky
spokojnosť
Za tie peniaze je urcite mozne kupit kvalitnejsi produkt. Oplechovanie je pod sklom osadene krivo a tak je problem osadit varnu dosku tak aby spodne oplechovanie prekryvalo kuchynsku pracovnu dosku a zaroven bolo aj sklo rovno voci pohladu na pracovnu dosku. Funkcnost inak v poriadku, rovnako ako o u 100€ lacnejsich varnych dosiek.
odporucam
- funguje na 230V
- Výborná kvalita a super cena
- Dizajn
- Rýchlosť nahrievania
- Jednoduchá manipulácia
- Nemám
Reakcia značky BOSCH
Dobrý den, Samueli,
děkujeme za vaši důvěru a kladnou recenzi. Těší nás, že jste se spotřebičem spokojený. Věříme, že vám bude sloužit dlouho a spolehlivě.
b
moiderná
- Pekná, elegantná. Elegantná je lišta na prepnutie stupňa ohrevu. Všetky štyri varné zóny sú rovnaké a veľké, čo je super. Dve a dve zóny sa dajú spojiť , ale zatiaľ som neskúšala. Nebolo treba. Rýchly ohrev je naozaj rýchly. Zatiaľ som spokojná.
Pracuje tak, ako má.
- jednoduché ovládanie
- pekný dizajn
- praktický do menšej kuchyne
Mali sme 14 rokov inú značku varnej dosky. Po nainštalovaní tejto novej som hneď videla veľkú zmenu k lepšiemu, plameň na každom horáku môžem perfektné regulovať od silného k najslabšiemu až na doraz. (Pri predchádzajúcom type mi často plameň zhasol už pri zoslabení na jednu štvrtinu, čo bolo stresujúce.) A tiež zapaľovacia iskra funguje perfektne na všetkých horákoch (predtým som často musela použiť elektrický zapaľovač pri jednom z horákov). Takže zatiaľ po prvom dni používania absolútna spokojnosť :)
- intuitívne ovládanie
- dobre nastaviteľná intenzita (široký centrálny panel so 17 stupňami)
- inteligentné funkcie varenia (varenie vody, vyprážanie)
- bridge funkcia na ľavej strane
- nie sú dodané žiadne káble (treba si kúpiť 4 žilový 2.5mm napájací kábel a pripojiť ho k doske)
******
Indukcna doska, moze bezat aj na 1F aj na 2F, da sa nastavit obmedzenie maximalneho prikonu, takze so znizenym vykonom sa da prevadzkovat aj na 1F s isticom 16A (nastavitelne aj na 12A).
Pri malom nastavenom stupni ohrevu, nedodava vykon plynule ale cykluje on/off, co je vidiet pri vareni vody, ked chvilu voda buble a potom na chvilku prestane.
- 230V
- Spotreba
- Vykon
- Nema
Reakcia značky BOSCH
velmi si vážíme vaší pozitivní recenze a děkujeme za ni! Spokojenost zákazníků je pro nás velkou motivací a odměnou. Věříme, že náš spotřebič bude nadále splňovat vaše očekávání a dlouho spolehlivě sloužit.
- ešte nevyužívame
Reakcia značky Siemens
Dobrý den, Marianno,
děkujeme za vaši důvěru a kladnou recenzi. Věříme, že vám bude sloužit dlouho a spolehlivě.
Tým Bosch domácí spotřebiče
Predtým sme mali tiež Anicu, ktorá vydržala 10 rokov. Opäť sme sa rozhodli pre túto značku a môžem len odporučiť. Jednoduché ovládanie a dobrý výkon.
- Jednoduchá obsluha, spoľahlivosť
- Kombinacia elektro / plyn.
- Moznosť pripojenia aj na plynovu flašu + trisky v balení + redukcia na plynovú hadicu + tesnenie
- Jednoduchá montáž vrátane kvalitného silového el. prívodu ukončený vidlicou.
- Presná maketa na vyrezanie
- trošku hlboký, ale ináč nie je problém aj s 3cm prac. doskou. BTW vošlo to akurát nad el. rúru, ale v budúcnosti by som išiel do hrubšej prac. dosky.
Zatiaľ spokojnosť, snáď niečo vydrží, uvidíme časom.
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »