Najnovšie recenzie zo sekcie Varné dosky
- Ok
výborný produkt
- Jediný výrobca tohto produktu na svete
V prvej kuchyni od roku 2007 slúžil kombinovaný sporák Gorenje … vymenili sme ho len na základe prerábania novej kuchyne a zámeny za vstavané spotrebiče. Naďalej bez problémov slúži na chate. Nebol dovod uvažovať o zmene výrobcu skrz výbornú kvalitu a skúsenosť
- Napriek precitanym recenziam pred kupou indukcnej varnej dosky mozem z vlastnej skusenosti vyvratit tvrdenie, ze je vyrobok hlucny.
- Zatial neviem o ziadnej
Zohrieva rychlo aj bez pover boostu.
Kupil som nahodne podla funnkcii a som spokojny. Ma vsetky funkcie co momentalne potrebujem. Zapojenie a instalacia jednoduche. Obsluha jednoducha. Uz len aby spotrebic dlho sluzil.
OK
- Dobrá cena, rýchle dodanie
- Estetika+kvalitný výkon
Stalo sa mi ze ovladanie nereagovalo na zvysenie vykonu, bolo potrebne vypnut a znova zapnut aby sa dal nastavit max. vykon.
- nevyskušal som ešte
Pekný dizajn, zatiaľ funguje ako má
- Dobrý pomer cena/kvalita
- ok
- oproti starej indukčnej doske skôr mínusy ako plusy
- Medzi 5a6 je veľký rozdiel ohrevu
- Cierna sklo ,vstavaný spotrebič je super
- prepojenie varných zón
- ľahké ovládanie
- v celku tichá
- myslím, že dobrý pomer kvalita a cena
- moja prvá indukcia a musím uznať, že ten princíp ohrievania len riadu je super vec, okolie nie je teplé a taktiež hrniec môžem zobrať hneď dole a to aj bez chňapky, utierky
- Top značka
- Nízky príkon a rýchle varenie
- Nádherný dizajn, funkčnosť, dobrá cena
Indukčná varná doska Haier so štyrmi varnými zónami, odporučili mi ju v predajni elektrolv.sk, produkt som tam zakúpila a som veľmi spokojná.
- Cena-výkon super
Veľmi kvalitný produkt. Odporúčam.
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »