Najnovšie recenzie zo sekcie Varné dosky
Sporak je pekny,dobre funguje , ma dostatok miesta na hrnce aj za sebou, nie kazdy 5horakovy to ma takto. Trosku mi chyba jeden vacsi horak, su 3 rovnake,ale nahradzam to pouzitim stredneho wok horaka,ak treba rychlo nieco zohriat. Inak spokojnost.
- Spokojnost
- Zatial žiadna
všetko v poriadku, ok
výborny výrobok cena-kvalita
- Ovladanie
- Vykon
Konecne ovladanie kde nemusite tukat od stupna 9 smerom dole cez vsetky stupne.. vacsina ma ovladanie ze po 9ke ide 0 a sa vypne co je ok ale vela platni to nema a musite ist od 9ky smerom dole.. tu nastastie mate dotykovy "pasik" takze potiahnete z lava do prava a naspat ale hlavna vyhoda je spojenie platni a zvacsenie hriacej plochy co vela platni v tejto cene nema. Celkovo so znackou Gorenje som spokojny cena / vykon
pekný dizajn, rýchly ohrev, komfotné ovládanie, nízka cena, ľahké čistenie
spokojnosť , ešte som ho veľmi nemala možnosť vyskúšať, ale prvé skúsenosti sú veľmi dobré.
- Pekná biela, ale len na začiatku!!!
- príšerne náročné čistenie
- zanecháva čierne vypálené fľaky po každom varení
Kľudne si kúpte tento produkt jedine ak sa vám chce drhnúť varnú dosku cifom po každom varení.
Zakúpila som si bielu varnú dosku lebo mám bielu kuchyňu, vybrala som si ju od GORENJE lebo som ju považovala za kvalitnú značku. Až doteraz. Varná doska zanecháva po každom varení vypálené čierne fľaky, ktoré je nevyhnutné drhnúť cifom. Vyskúšala som už 3 rôzne druhy hrncov a všetky robia na doske to isté.
Keď som poprosila aby sa na to prišiel pozrieť technik, ani nevedel, čo do správy o reklamácii napísať. Povedal mi len, že som si mala kúpiť indukciu. A to je všetko. Skúšala som písať aj do GORENJE, či majú s tým skúsenosti (resp. či o tom vedia) no tí ma najprv ignorovali a nakoniec odbili.
Takže od nich už nič kupovať nebudem a ani neodporúčam kvôli ich prístupu.
Chel by som sa spýtať ohľadne produktu keramickéj indukçnej plotne
Zakúpil som u vás novú keramickú indukčnu plotnu len preto že my odišla plotna ktorá bola od výrobcu BEKO a bola po záruke 6.mesiacov.
Vedeli by ste mi poradiť.
Plotna vykazuje závadu na najmenšej a strednej plotne
Pri ich zapnutý ukazuje na displeji velké U a nedájú sa regulovať potenciometrom pre zvyšovanie a uberanie teploty
Vedeli by ste my poradiť aby som nemusel relatívne vyhodiť dva s pol ročnú indukčnu plotnu čo sa dá sňou ešte robiť.
Dúfam že my neporadíte kúpiť novú lebo tú alternatívu som už absolvoval a zakúpil som si u vás novú.
Chcel by som tú plotnu ešte využiť v prídavnej kuchyni
Ďakujem čakám odpoveď
S pozdravom Novák
- Pekná
- Flexi zóna
- Veľký rozsah stupnice ohrevu
- Spojenie varných zón
- Zvláštne ovládanie ale je to o zvyku
- Chýba slovenský návod
Kvalitný kúsok do kuchyne.
- Je to praktické
- Varná doska zapasovala presne do linky
- Skvelý
Úplná spokojnosť
- veľkosť horákov,ľahké čistenie,
Ešte nie je nainštalovaný ale verím že to bude jedna báseň variť na takejto varnej doske ❤️
- Veľkosť a počet horakov
- som spokojný
- Pekná
- Páči sa mi displej, hneď vidím ako som ho nastavil
- Vidno všetku špinu
Sme spokojný, otázka je či vydrží tak dlho ako stará :)
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »