Najnovšie recenzie zo sekcie Varné dosky
- objednal som si túto dosku, lebo na malú sa mi nezmestilo všetko čo som v danom momente potreboval. Teraz je to super
- Funguje za tých pár dní bez problémov
- Som spokojný
- Hlavny horak nejde hned zapnut
- kolieska su umele,je otazka casu kedy sa to polame,ale nechal som si hlinikove ,zo stareho a dokonca aj pasuju
Vyrobok nezodpovedal foto ktore bolo pri nom zverejnene,zle sa zapina horak
- rýchle varenie
- jednoduché ovládanie
- aj ryža sa uvarí perfektne :)
V poriadku
- perfektný produkt, odporúčam
- Doručenie do boxu
- Veľmi dobre sa vari
- Pekný dizajn
Som veľmi spokojná s varnou doskou . Je pekná , dobre čistí , dobre funkcie varenia .
Nevýhoda je , zapojenie len do domu ( našťastie bývame v dome ) . Inak hodnotím super a zatiaľ som veľmi spokojná .
Produkt ešte nie je zapojený, ale vyzerá zatiaľ veľmi dobre
- po zapojení ,hneď pri prvom varení sa hrnce, panvice šmýkali po rošte, lebo originál každý horák je samostatný. Hľadali sme, či sa nedá aspoň samostatne dokúpiť veľký rošt na šporák tejto značky. ČO MYSLÍTE ??Samozrejme, že nie. Už si takýto výrobok nekúpim, ľutujem to ,oveľa lepšie a stabilnejšie pri varení ,je keď máte 2 veľké rošty na celý šporák, je to stabilnejšie. A to ani nehovorím, že v rámci praxe sme skúsili postaviť na tieto 4 samostatné horáky - výrobca ich dodáva samostatne - 4 hrnce , resp. mix panvice naraz na šporák. ABSOLÚTNE NEMOŽNÉ !!! Jednoducho sa tam nezmestia ,spadnú dole. Keby tam bol veľký rošt, tak stabilita by bola oveľa lepšia- super. Veľká škoda za veľa peňazí.
Sklamanie....
celková spokojnosť
- Lacnejší výrobok
- nedodaná faktúra, prip. iný doklad o zaplatení
- farba značne iná ako na foto
- blizkost ovl. tlacidiel k plamenu robi dosku skoro nepouzitelnu, clovek sa popáli.
Vrátili sme ju.
- Veľkosť pravej platne
- Spojenie výkonu dvoch ľavých platní
- Zlá regulácia výkonu
- Všetky tri platne nemajú plynulú reguláciu výkonu od prvého až po piaty stupeň-to znamená,že nedrží výkon na jednotlivých stupňoch
- Piaty až deviaty stupeň má plynulú reguláciu na jednotlivých stupňoch všetkých platniach ale je na nich veľký výkon
Ako som uviedol vo výhodách spĺňa moje požiadavky troch platní ale ,,nevýhody prevyšujú".Nemal som možnosť ju dokonale odskúšať do 10.dní-nebola zabudovaná.
Po dvoch týždňoch varenia na tejto indukčnej varnej doske, by som ju najradšej vrátil,ak by bola taká možnosť ale zrejme už to nepôjde....?
- Super cena
- Jednoduché ovládanie
- Spokojný s prevedením a údržbou a aj výkonom je to TOP na trhu za mňa
- Nevýhoda je že to nevarí samo
- Snadné zapojení
- Možnost využít velkou i malou varnlu plochu.
- Nejdou dva velké hrnece vedle sebe. Tedy dobré rozložení
- Časovač který po uplynutí vypne plotýnku
- Ovládání funguje i když se vaří na všech polotýnkách
- Tesnící guma je ale je spirálová a nic moc se to nedá nalepit
Pekný design , všetko funguje , najväčší horák v predu - za mňa výhoda,
Varná indukčná doska je veľmi dobre riešená, má dobrý výkon a má možnosť voľby maximálneho príkonu čo je vhodné hlavne pre staršie domy ktoré majú ešte staré elektrické rozvody. Ovládanie je jednoduché a má dostatočne jemné nastavovanie výkonu jednotlivých ohrevných zón. Zatiaľ veľká spokojnosť!
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »